serviciile noastre de

Branding & Logo

Așează-ți afacerea pe o fundație solidă! Definește-ți brandul!

Designul grafic este fundamentul unui marketing eficient!

 

Imaginile sunt cele care produc impact și creează un brand în mintea consumatorului. Dacă nu ai un logo original și surprinzător, este puțin probabil ca cineva să dea atenție afacerii tale. Este important să atragi vizual clienții, pentru ca mai apoi, prin calitatea produselor, să îi faci să rămână.

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce Branding & Logo design?

Un designer grafic îți oferă o sumedenie de beneficii, dar, în cele ce urmează, ți le prezint pe cele principale:

Oamenii reacționează la stimuli de culoare și mai ales la cei legați de formă. Logo-ul tău (pe care știi prea bine cât de important este să îl ai) nu e suficient să cuprindă nuanțe vii de roșu sau portocaliu, ci trebuie să fie combinate cu bun gust, într-un model rafinat.

Un logo, materialele promoționale și orice mai are nevoie afacerea ta, creează brandul. Dacă acestea sunt făcute de un specialist, impactul asupra clienților va fi uriaș. Scopul tău este ca ei să asocieze gama de produse sau servicii pe care le oferi cu imaginea business-ului tău.

Când tot ce ține de vizual arată impecabil, inspiri seriozitate. Acesta e pasul ce vine imediat după construirea unui brand de efect. Continuă să ții ștacheta sus și astfel clienții vor dobândi încredere în firma ta. Nu ajunge să dai imboldul succesului, trebuie să îl menții aproape.

Un expert va ști mereu ceea ce vrea publicul țintă să vadă. El îți va ambala frumos principiile, valorile și oferta, așa încât să producă efecte la nivel subconștient. Apoi cumpărarea se produce natural.

Pachete noastre de Branding & Logo

Alege unul din pachetele de mai jos

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!