despre

Creative Marketing

Creative Marketing este o agenție de online marketing, care se ocupă cu crearea de Conținut, Web Design, Graphic Design si Marketing.  Sediul nostru se află în Oradea, dar suntem gata să te ajutăm în orice zonă a țării te-ai afla. Iubim ceea ce facem și ne bucurăm atunci când vedem că afacerile pe care le sprijinim se dezvoltă în mediul online.

De ce sa te promovezi online?

Marketingul digital a cuprins întreaga lume. Cu siguranță ai observat că a scăzut din ce în ce mai mult publicitatea fizică și s-a trecut la mediul online. Oamenii petrec mult timp în mediul online. Deci unde crezi că vei găsi clienți pentru afacerea ta?

Noi, Creative Marketing, suntem alături de tine în procesul cunoașterii preferințelor segmentului tău de piață, dar și în cel al atragerii acestuia către business-ul pe care îl reprezinți. A sosit momentul să crești relația cu clienții tăi!

Valorile Noastre

Munca noastră se bazează pe trei mari piloni, care se identifică și cu valorile companiei:

Pasiune

Suntem încântați să te ajutăm, nu facem nimic din obligație, ci punem pasiune in tot ceea ce facem.

Excelență

Calitatea serviciilor noastre este una ridicată. Excelența  înseamnă respectarea promisiunilor pe care le facem clienților. 

Creativitate

Facem lucrurile într-un mod surprinzător, unic… cum nici nu te gândești.

Echipa Noastră

Vasile Chindriș

Vasile Chindriș

Founder & Marketing Director

Cred cu tărie faptul că atunci când pui pasiune în ceea ce faci devii cel mai bun în acel domeniu. Astfel,  până acum am reușit și ne propunem în continuare să realizăm lucruri frumoase cu profesionalism, pasiune și autenticitate. Clientul fericit și afacerea prosperă a acestuia este cea mai mare mulțumire a noastră.

Daniel Puie

Daniel Puie

Graphic Designer

Sunt un om pasionat de imagine și îmi place să transpun informațiile cerute în mod vizual. Consider că orice informație are un impact mai mare dacă este transmisă într-un mod corect și atractiv. Sunt aici pentru a transmite informații de impact într-un mod creativ și autentic!

Cristi Lazea

Cristi Lazea

Managing Partner & PR Executive

Îmi place să cred că sunt o persoană care știe ce are de făcut și își respectă sarcinile, însă mai mult decât atât sunt pasionat de ceea fac și încerc să fiu la zi cu tot ceea ce apare nou, astfel încât să găsesc cele mai bune soluții pentru clienții noștri. 

 

Dana Mierluț

Dana Mierluț

Copywriter

Pentru mine, a fi copywriter este o artă. Campaniile sunt povești, titlurile sunt promisiuni, iar paragrafele sunt un motiv pentru speranță. Rândurile pe care le scriu pot influența oamenii în mod pozitiv sau în mod negativ, așa că îmi aleg cu grija cuvintele întodeauna.

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!