serviciile noastre de

Design & Branding

La Creative Marketing inteligența creativă se intâlnește cu designul. Rezultatul: ARTĂ!

Are nevoie afacerea ta de identitate vizuală?

 

În secolul 21, internetul stă la baza tuturor lucrurilor, cu atât mai mult a afacerilor. Odată ce ți-ai făcut apariția online, contează extrem de mult aspectul. Fie că vorbim de site, logo sau imagini pentru postări pe rețelele de socializare, pentru a atrage clienți, ai nevoie de un design atractiv și inovator.

  Vino să discutăm despre business-ul tău!

  Serviciile de Design & Branding

  k

  design logo

  Imaginile sunt cele care produc impact și creează un brand în mintea consumatorului. Dacă nu ai un logo original și surprinzător, este puțin probabil ca cineva să dea măcar atenție afacerii tale. Este important să atragi vizual clienții, pentru ca mai apoi să îi faci prin calitatea produselor să rămână.

  branding

  Proiectăm branduri și logo-uri care vorbesc despre dvs. și afacerea dvs.  Designerii nostri au in vedere culoarea, tipografia si imaginile pentru a face ca elementele sa lucreze impreuna pentru a avea cel mai mare impact. Scopul principal al logo-ului este deosebirea de ceilalți jucatori pe piață. Acesta comunică mesajul și valorile companiei dvs. Este important ca o siglă să poată fi imprimată la orice dimensiune și să fie eficientă în monocrom sau alb-negru.

  Ești pregătit să începem?

  Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!