Magazin online

Shopify & WooComerce 

Construim site-uri eCommerce mobile responsive, actuale și atractive!

Ai nevoi de un site eCommerce?

 

S-a modernizat lumea și mai nou cumpără absolut totul de pe internet. E mult mai eficient să găsești lucrurile de care ai nevoie într-un singur loc, decât să iei la rând magazinele din oraș. Plus, că e o variantă mai ieftină pentru tine, ca întreprinzător, de a-ți face cunoscută oferta.

 

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce să îți faci un magazin online?

4 avantaje aduse de un site de e-commerce (magazin online):

Pune produsele mai la îndemâna clienților. Nu există în acest fel unghere care le-ar putea scăpa atunci când se plimbă printr-un magazin fizic. O căutare rapidă după numele produsului le va pune la dispoziție într-o clipă tot ce face parte din gama respectivă.

Mărește aria de acoperire. Asta înseamnă că afacerea ta nu va mai fi limitată de imediata vecinătate. Poți vinde la fel de ușor marfa în orașul tău, precum și în celălalt capăt al țării. Practic îți cresc orizonturile și, mai important de atât, numărul vânzărilor.

Se reduc semnificativ cheltuielile. Nu ai treabă cu plătirea lunară a chiriei magazinului, care, la drept vorbind, nu e niciodată tocmai mică. De, asemenea, nu îți trebuie neapărat un angajat continuu. E de ajuns ca cineva să se ocupe o dată pe zi de livrarea cererii de produse.

Faci economie de spațiu. Nu e deloc dificil să pui la un anumit produs într-un magazin online faptul că acesta e disponibil pe diverse culori sau mărimi. Într-o locație fixă nu-ți permiți luxul acela și ar fi extrem de ciudat să atașezi alături o foaie cu amănuntele în cauză.

Pachetele noastre eCommerce

Alege unul din pachetele de mai jos!

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!