serviciile noastre de

Email Marketing

Folosește cea mai matură și directă tehnologie de publicitate pentru a ajunge la clienții tăi!

Are nevoie afacerea ta de servicii email marketing?

 

Nu îți dorești ca un cumpărător să îți viziteze o singură dată afacerea, nu-i așa? Ca antreprenor vei vrea întotdeauna ca el să revină și să facă achiziții constant. Pentru asta e util email marketingul. Astfel, clienții vor primi în căsuța poștală electronică promoțiile, noutățile sau pur și simplu mulțumirile tale.

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce email marketing?

La ce te ajută email marketingul în materie de business:

Ajungi ușor la publicul cu care ai interacționat deja. Nu te chinui să convingi pe cineva nou să îți cumpere produsul. Oamenii care s-au abonat la newsletter-ul tău, au făcut-o pentru că le place ceea ce oferi și, în marea majoritate a cazurilor, au achiziționat măcar o dată ceva de la tine.

Poți face chiar mai mult de atât: le ceri oamenilor să completeze un formular prin care să le identifici nevoile și preferințele. Apoi nu îți rămâne decât să îi segmentezi și să le trimiți oferte personalizate.

E una dintre cele mai ieftine metode de marketing. Nu îți bați capul cu reclame plătite în ziare, pe diverse site-uri sau pe rețelele de socializare. Cu un email ajungi în doar câteva secunde la clienții tăi, fără prea multe complicații.

Rezultatele sunt ușor de măsurat. Ai posibilitatea ca după fiecare mesaj trimis să verifici rata deschiderii lui, câte persoane au intrat pe site prin intermediul său și chiar dacă au cumpărat ceva. Este extrem de util acest aspect pentru că analiza îți deschide ochii în situația în care nu ai produs impact. Data viitoare vei ști ce să schimbi.

Pachetele noastre de Email Marketing

Alege unul din pachetele de mai jos:

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!