Social Media

Facebook Marketing

FACEBOOK te ajută să fii cunoscut în mediul online.

 CONECTEAZĂ-ȚI AFACEREA!

Vrei să inițiezi sau să-ți consolidezi prezența pe Facebook?

 

 „Nu ai Facebook, nu exiști”, spune o zicală din popor. Să știi că ea se aplică la fel de bine și afacerii tale. Oamenii nu mai află despre locuri sau lucruri din vorbă în vorbă, ci consultă recenziile lăsate de clienți pe pagină. Nu rămâne în urmă, adaptează-te și vei avea vânzări!

 

 

 

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce Facebook?

De ce să îți faci promovarea produselor/serviciilor pe Facebook:

E folosit de cea mai mare parte a populației României. Dacă o locuință are electricitate și internet sau un abonament la o rețea de telefonie mobilă, cu siguranță are minim un cont de Facebook.

Utilizatorii sunt maturi și știu exact ce își doresc, iar astfel vânzările vor fi făcute cu ușurință, fără piedici de natură financiară.

Designul e simplu și accesibil tuturor categoriilor de persoane. Toată lumea înțelege felul în care operează această rețea de socializare și poate identifica rapid ceea ce o interesează.

Nu e prea complicat să faci postări care să se bucure de un trafic organic ridicat, algoritmul fiind pe înțelesul oricui e dispus să încerce să îl învețe.

Există opțiunea de a face reclame plătite fără a modifica în vreun fel postările obișnuite. Pur și simplu alegi publicul țintă și suma pe care ești gata să o plătești, urmând ca platforma să se ocupe de restul detaliilor pentru a atrage trafic.

Există un echilibru între imagine și textul postării. Ambele sunt importante și contează pentru public, deoarece unii oameni se vor lăsa influențați de o poză drăguță, în timp ce alții preferă un mesaj motivant.

Pachetele noastre Facebook Marketing

„Nu ai FACEBOOK, nu exiști!” Alege unul din pachetele noastre!

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!