google marketing

Google Ads

 O strategie a reclamelor țintită pentru obținerea traficului relevant pe site!

Vrei să inițiezi sau să-ți consolidezi prezența online?

Google Ads este programul de publicitate online Google. Este un instrument excelent pentru a vă ajuta să ajungeți la noi clienți și să vă dezvoltați afacerea. 

Google Ads implică SEO la un nivel superior, mai exact cumpărarea unuia sau a mai multor cuvinte cheie, pentru a apărea imediat în topul căutărilor atunci când cineva scrie pe Google ceea ce tu oferi. Acest serviciu nu e pentru oricine, ci doar pentru antreprenorii deciși să avanseze cât mai repede.

  Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

  De ce Google Ads?

  De ce să investești în campanii Google Ads:

  Ajungi direct la publicul tău țintă. Nu o iei pe ocolișuri, nu e nevoie să ambalezi frumos oferta pentru a atrage din întâmplare pe cineva. Cu Google Ads mergi la sigur, fiindcă omul caută produsele sau serviciile tale. Tu nu încerci să influențezi pe nimeni, doar pui la îndemână cea mai bună ofertă pe care o ai.

  Nu ești taxat decât în momentul în care omul a dat efectiv click pe anunț. Dacă nu există cerere într-o anumită perioadă, nu e absolut nicio problemă. Site-ul tău va continua să fie la înălțime în Google până ce clienții își vor face apariția.

  Poți stabili un buget fix pentru publicitate, astfel încât nu riști să cheltui prea mult. Tu decizi când te oprești, în funcție de nevoi și de rezultatele obținute. Poți face chiar zilnic schimbarea legată de bani, depinde doar de tine.

  Se ține ușor evidența celor care au interacționat cu pagina ta. Numai câteva click-uri te despart de o analiză completă a vizitatorilor site-ului tău, unde afli totul despre preferințele lor și cumpărăturile făcute. Eventual, vizualizând concurența, îți și dai seama dacă trebuie să îți adaptezi cumva marfa.

  Pachetele noastre Google Ads Marketing

  Google este cel mai popular motor de căutare al momentului! Alege unul din pachetele noastre!

  Ești pregătit să începem?

  Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!