Social Media

Instagram Marketing

INSTAGRAM este în acest moment rețeaua socială cu cea mai rapidă creștere …

FII ÎN TREND, CONECTEAZĂ-ȚI AFACEREA!

Vrei să inițiezi sau să-ți consolidezi prezența pe Instagram?

 

Instagram este în prezent rețeaua socială cu cea mai rapidă creștere și are peste 700 milioane de utilizatori. Mai mult, prin rata de lansare a noilor caracteristici, Instagramării și  marketerii sunt din ce în ce mai răsfățați cu mai multe moduri de a-și exprima ideile și de a veni cu campanii de marketing tot mai creative.

 

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce Instagram?

Instagram este rețeaua socială a momentului, atunci când vorbim de publicul tânăr. Acesta petrece o grămadă de timp online, iar dacă îți dorești ca produsele sau serviciile tale să fie în topul preferințelor sale, trebuie să te faci remarcat prin postări. Nici nu încape discuția să nu ai cont și „story-uri” inspirate. Avantajele folosirii Instagramului:

Este rețeaua socială cu cea mai mare creștere a numărului de utilizatori. El devine din ce în ce mai cunoscut și putem spune că începe să "fure" audiența rețelelor cu care eram până acum obișnuiți.

Aici se întâlnesc în special categoriile de public tânăr: 16 - 24 și 25 - 34 de ani. Adolescenții și tinerii sunt întotdeauna în ton cu noile tendințe, așa că n-ai cum să îi găsești în altă parte decât acolo unde se lansează ceva inedit.

Rețeaua de socializare este încă la început în România, motiv pentru care concurența este relativ scăzută. Majoritatea firmelor abia acum încep să afle secretele Instagramului și ai în acest mod posibilitatea să iei avans în fața lor.

Designul este atractiv și interesant, ceea ce face ca reclamele să iasă plăcut în evidență. Astfel cresc considerabil șansele ca oamenii să se oprească și să acorde atenție la ceea ce le prezinți. Următoarea mișcare e interacțiunea cu postarea, iar achiziția va apărea fără să îți dai seama.

Adoptă alte principii față de celelalte canale de comunicare, punând accentul asupra imaginilor și mai puțin pe mesajele scrise. El este practic caracterizat de dinamism.

Pachetele noastre Instagram Marketing

Instagram este rețeaua socială a momentului! Alege unul din pachetele noastre!

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!