serviciile noastre de

Social Media Marketing

Lasă conturile rețelelor tale sociale în seama noastră și ne vom asigura că vei fi remarcat… de cine trebuie.

De ce sa te promovezi pe Social Media?

Oferim servicii de managenent postari pe una sau mai multe rețele sociale în numele clienților noștri, cu tehnici inteligente dezvoltate de-a lungul timpului, pentru a extrage informații cheie astfel încât vocea și conținutul mărcii să rămână relevante și autentice, iar audiența să crească.

De asemenea, integrăm aceste strategii de social media (postarea și publicitatea) cu consultanță și raportare periodică pentru obținerea celor mai bune rezultate.

 

Vino să discutăm despre business-ul tău!

Strategie Social Media

Efectuarea unei strategii de social media vă poate ajuta să obțineți clarificări cu privire la modul în care social media se încadrează în planul de marketing. În această etapă, analizăm canalele social media existente, definim canalele pe care ar trebui să fim, cum  le  putem gestiona, apoi oferim o mulțime de instrumente care să vă ajute.                                                                      

Management Social Media

Este dificil să vă mențineți activitățile pe social media sau să vedeți rezultate în condițiile gestionării acesteia în interiorul companiei? Serviciul nostru de management social media vă  ajută să vă dezvoltați, să monitorizați, să măsurați și să gestionați activitățile dvs. pe mai multe platforme. Dacă doriți să vă eficientizați activitatea, contactați-ne.

z

Publicitate Social Media

Există peste 32 de tipuri de anunțuri pe Facebook acestea conțin diverse opțiuni de targhetare a publicului, cu strategii de licitare. Acesta poate fi un câmp minat pentru a obține formula corectă daca nu ești din domeniu. Oferim servicii de publicitate  social media  pentru audiențe locale, regionale, naționale și chiar internaționale. 

Pachetele Social Media Marketing

Facebook

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume. „Nu ai Facebook, nu exiști”, spune o zicală din popor. Să știi că ea se aplică la fel de bine și afacerii tale. Oamenii nu mai află despre locuri sau lucruri din vorbă în vorbă, ci consultă recenziile lăsate de clienți pe pagină. Nu rămâne în urmă…

Instagram

Instagram este în prezent rețeaua socială cu cea mai rapidă creștere și are peste 700 de milioane de utilizatori. Mai mult, la rata de lansare a noilor caracteristici, Instagramării și marketerii sunt din ce în ce răsfățați cu mai multe moduri de a se exprima, și să vină cu campanii de marketing creativ.

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!