serviciile noastre de

Google Marketing

 Google este cel mai popular motor de căutare cu sute de mii de oferte multimedia, mesagerie instant și multe servicii utile pe care milioane de oameni le folosesc zilnic

Are nevoie afacerea ta de servicii GoogleMarketing?

Promovarea Google înglobează partea de SEO și cea de AdWords. Ai totul într-un singur loc, fiindcă ele sunt practic o familie. Se descurcă un serviciu fără celălalt, însă împreună sunt mai puternice și de neoprit! E păcat să ai un site și să nu îl folosești la capacitate maximă.

  Vino să discutăm despre business-ul tău!

  Serviciile Google Marketing

  GOOGLE ADS

  Google Ads este un tip de publicitate online sponsorizată care este utilizată pe o gamă largă de site-uri web, inclusiv motoarele de căutare, unde agentul de publicitate plătește numai dacă un utilizator web face clic pe anunțul lor. Publicitatea PPC funcționează ca o licitație tăcută, plasând sumele licitate pentru cuvintele cheie sau frazele pe care publicul țintă le-ar scrie într-o căutare Google. Aceasta este o strategie minunată pentru direcționarea persoanelor în căutarea în mod specific a produselor de servicii pe care le vindeți.

  GOOGLE SEO

  Există peste 200 de factori care determină locul în care site-ul dvs. se situează pe un anumit motor de căutare în orice moment. Acești factori se modifică în mod constant cu actualizările algoritmilor de către motoarele de căutare propriu-zise. De aceea, sarcina este aceea de a înțelege ce factori de SEO sunt cei mai ponderați, cu ce elemente trebuie să lucrați, care sunt obiectivele dvs. și apoi elaborați o strategie care să vă ajute să câștigați pozițiile pe care le meritați pe Google. Dezvoltați afacerea dvs. astăzi cu pachetele noastre de SEO!

  Ești pregătit să începem?

  Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!