Site prezentare & blog

WordPRESS

Construim site-uri mobile responsive, actuale și atrăgătoare!

Creare site de prezentare responsive​

 

Indiferent că vorbim despre o companie ce își desfășoară activitatea în mediul online sau nu, este absolut necesar ca ea să aibă un site de prezentare. Astfel, persoanele interesate de serviciile și / sau produsele oferite, te pot găsi mult mai ușor și îți pot face o vizită pentru a-ți deveni clienți.

Marketingul poate fi copleșitor. Vestea bună este că avem soluții. 

De ce să îți faci un site?

4 motive să îți faci un site de prezentare:

Te găsesc mult mai ușor și rapid potențialii clienți. Felul în care îți prezinți afacerea online va contribui la vânzările pe care le vei avea în realitate. Site-ul, făcut de profesioniști, poate atrage clienți cum nici nu te aștepți.

Oamenii obișnuiesc să caute informații despre produsele sau serviciile pe care urmează să le achiziționeze, iar internetul e sursa cea mai fidelă pentru aflarea lor. Cu doar câteva click-uri, ei vor avea toate detaliile necesare și va fi mai simplu să decidă că tu ești alegerea potrivită.

E șansa ta de a-ți mări clientela. Majoritatea persoanelor care nu știu unde pot găsi anumite magazine, de exemplu, în apropiere, caută pe Google. Având un site de prezentare cu locația business-ului în zona respectivă, vei fi prima alegere.

Un site de prezentare denotă responsabilitate și le dă încredere oamenilor în afacerea ta. Acesta va da impresia de durată, seriozitate, că ești acolo pentru o lungă perioadă de timp și nu ai vreo firmă fantomă.

Pachete noastre WordPRESS

Alege unul din pachetele de mai jos

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!