serviciile noastre de

Design website & development

Construim site-uri mobile responsive, actuale și atrăgătoare!

Ai nevoie de un site web?

Crearea sau modificarea unui site necesită o mulțime de cunoștințe, iar un designer web le are pe toate. El stăpânește atât ceea ce ține de grafica site-ului, cât și partea de programare, plugin-uri și alte elemente legate de informatică, fără de care va fi imposibil ca website-ul tău să funcționeze corect.

 

  Vino să discutăm despre business-ul tău!

  Serviciile noastre de

  Web Design & Development

  wordpress

  WordPress este sistemul nostru CMS preferat!

  WordPress și-a început activitatea ca o platformă de blogging, dar sa dezvoltat acum într-unul dintre cele mai populare (și gratuite) CMS-uri ale lumii. WordPress are o varietate de module disponibile (cunoscute ca plugin-uri pe WordPress). Unele branduri bine cunoscute și respectate la nivel global utilizează WordPress ca și CMS

  Shopify

  O soluție inovativă de comerț electronic!

  Shopify este o soluție completă de comerț electronic care vă permite să înființați un magazin online. Vă permite să vă organizați produsele, să vă personalizați magazinul, să integrați plățile cu cardul, să urmăriți și să răspundeți la comenzi – toate cu câteva clicuri ale mouse-ului. Shopify oferă, de asemenea, soluții POS, astfel încât să puteți gestiona stocurile între magazinul dvs. online și un magazin fizic.

  De ce sa ai un site atractiv?

  4 beneficii de top ale apelării la servicii profesionale de design web:

  Îți creează strategia web. Experții în domeniu vor fi foarte atenți la afacerea ta, dar și la obiectivele pe termen îndelungat ale acesteia, construind un plan online potrivit pentru a ajunge în punctul dorit și chiar depășindu-l.

  Bineînțeles, calitatea site-ului va fi mult superioară decât dacă ai fi încercat tu să îl faci. Totul va fi în deplină ordine, rămânându-ți pur și simplu să îl lansezi. Garantat va arăta foarte bine.

  Se ocupă inclusiv de SEO. Astfel, vei avea mari șanse să apari cu site-ul pe prima pagină în Google atunci când oamenii vor căuta serviciile sau produsele pe care tu le oferi. Evident, mai apoi depinde doar de conținutul calitativ al informațiilor prezentate ca să păstrezi acel loc sau chiar să avansezi.

  Website-ul va fi mult mai rapid și se va adapta în cazul în care e folosit pe telefonul mobil. Un designer web își cunoaște meseria și, mai ales, e mereu în pas cu noile tendințe. În ziua de azi, majoritatea oamenilor preferă să facă comenzile online prin intermediul telefoanelor, fiind mult mai comod. Așadar, e important să răspundă bine utilizării pe telefon.

  Ești pregătit să începem?

  Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!