Servicii de marketing complete

Facebook/Instagram Ads Social Media Marketing SEO Google Ads Copywriting Email Marketing Consultanță

Te ajutăm să îți creezi propriul magazin online și ne asigurăm să ai cât mai multe vânzări. Lasă-ne să îți facem un magazin online profesionist, intuitiv și atractiv!

Proiecte complete

Cafele băute

Ani experiență

Clienți fericiți

Avantajele de a avea un website

Competiția

Partenerii dar și competitorii tăi sunt deja online, unde obțin mai multe vânzări și un profit mai mare.

Domeniu în dezvoltare

Pentru 2021, se estimează o creștere cu 25% a numărului de tranzacții online și o rată de creștere a plății online cu cardul de 39%.

Creștere rapidă

Conform statisticilor, în 2020 România a atins pragul de 7 miliarde de euro pentur sectorul E-commerce, ceea ce înseamnă o creștere de 36% față de anul anterior.

Diferențiere

În secolul XXI competiția este în floare. Pentru a te face remarcat, trebuie să riști cât mai mult și să ieși din tipare!

Ai mai incercat să vinzi online și nu ai reșit?

Probabil nu ai folosit instrumentele cu care lucrăm noi:

Facebook/Instagram Ads

 • „Nu ai Facebook, nu exiști”, spune o zicală din popor. Să știi că ea se aplică la fel de bine și afacerii tale. Oamenii nu mai află despre locuri sau lucruri din vorbă în vorbă, ci consultă recenziile lăsate de clienți pe pagină. Nu rămâne în urmă, adaptează-te și vei avea vânzări!
 • Instagram este rețeaua socială a momentului, atunci când vorbim de publicul tânăr. Acesta petrece o grămadă de timp online, iar dacă îți dorești ca produsele sau serviciile tale să fie în topul preferințelor sale, trebuie să te faci remarcat prin postări. Nici nu încape discuția să nu ai cont și „story-uri” inspirate.
 • Google Ads/SEO

 • Dacă vrei ca afacerea ta să fie una de succes, site-ul tău trebuie neapărat să stea bine la capitolul SEO (optimizare pentru motoarele de căutare). Asta implică subtitluri de efect care să cuprindă cuvinte cheie specifice, rezolvarea erorilor și multe alte detalii la care noi ne pricepem foarte bine.
 • Google Ads implică SEO la un nivel superior, mai exact cumpărarea unuia sau a mai multor cuvinte cheie, pentru a apărea imediat în topul căutărilor atunci când cineva scrie pe Google ceea ce tu oferi. Acest serviciu nu e pentru oricine, ci doar pentru antreprenorii deciși să avanseze cât mai repede.
 • Email Marketing/Copywriting

 • Nu îți dorești ca un cumpărător să îți viziteze o singură dată afacerea, nu-i așa? Ca antreprenor vei vrea întotdeauna ca el să revină și să facă achiziții constant. Pentru asta e util email marketingul. Astfel, clienții vor primi în căsuța poștală electronică promoțiile, noutățile sau pur și simplu mulțumirile tale.
 • Copywriting-ul se referă la oameni, la crearea de conținut text ce le va atrage atenția și îi va converti în clienții tăi de bază. Evident, este important ca acesta să fie calitativ, să ofere informații prețioase, nu doar să vândă. Numai așa te poți apropia de cumpărătorii tăi.
 • Cum lucrăm..

  Constatarea scopurilor și a situației

  Facem o analiză ca la carte a locului în care se află afacerea ta și unde îți dorești să ajungă.

  Cercetare și Planificare

  Căutăm cele mai bune soluții la provocarea ta și pregătim un plan minuțios de acțiune.

  Implementare și Execuție

  Ne apucăm cu drag și spor de treabă! Nu lăsăm nimic la voia întâmplării, ci lucrăm pentru reușită.

  Te bucuri de rezultate

  Apar roadele (vânzările, normal) tuturor străduințelor tale și urci din ce în ce mai sus în top.

  Clienți fericiți care ne-au ales pe noi