serviciile  noastre de

Marketing și Consultanță

Creative Marketing este soluția ideală pentru afacerea ta!

Ai nevoie de marketing și consultanță?

De ce ai nevoie pentru a-ți face cunoscută oferta și, implicit, a vinde? De consultanță și promovare, bineînțeles. Aceastea fac parte din marketing, care îți este indispensabil ca întreg. Cum lumea evoluează și internetul este în floare, trebuie să te adaptezi și să apelezi la marketingul online. Asigură-te că mesajul tău ajunge la audiența potrivită.

Vino să discutăm despre business-ul tău!

email marketing

Nu îți dorești ca un cumpărător să îți viziteze o singură dată afacerea, nu-i așa? Ca antreprenor vei vrea întotdeauna ca el să revină și să facă achiziții constant. Pentru asta e util email marketingul. Astfel, clienții vor primi în căsuța poștală electronică promoțiile, noutățile sau pur și simplu mulțumirile tale.

copywriting

Copywriting-ul se referă la oameni, la crearea de conținut text ce le va atrage atenția și îi va converti în clienții tăi de bază. Evident, este important ca acesta să fie calitativ, să ofere informații prețioase, nu doar să vândă. Numai așa te poți apropia de cumpărătorii tăi.

consultanță

Consultanța în marketing este vitală atunci când vrei să faci lucrurile ca la carte. E perfect normal să nu le știi pe toate în ale promovării și să fii nevoit să apelezi la profesioniști. Noi îți stăm la dispoziție cu toate informațiile ce îți vor face afacerea de succes!

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!