Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 28.02.2024

Introducere

Creative-Marketing.ro respectă confidențialitatea și se angajează să protejeze informațiile personale ale utilizatorilor săi. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile dumneavoastră.

Informații colectate

Atunci când utilizați site-ul nostru, putem colecta următoarele tipuri de informații personale:

  1. Informații furnizate de dumneavoastră direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc., atunci când completați formulare sau interacționați cu site-ul nostru.
  2. Informații colectate automat, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de analiză a traficului.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale colectate pot fi folosite în următoarele scopuri:

  1. Pentru a furniza și a gestiona serviciile oferite de site-ul nostru.
  2. Pentru a vă contacta și a vă oferi asistență în legătură cu solicitările dumneavoastră.
  3. Pentru a analiza modul în care utilizați site-ul nostru și a îmbunătăți experiența utilizatorilor.
  4. Pentru a vă trimite actualizări și oferte relevante, în cazul în care ați acceptat să primiți comunicări de marketing.

Protecția informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să le utilizăm numai în scopurile descrise în această politică de confidențialitate. Nu vom partaja sau vinde informațiile dumneavoastră personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altor persoane.

Accesul și controlul informațiilor

Dacă doriți să accesați, să modificați sau să ștergeți informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină cu o actualizare a datelor de la ultima actualizare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@creative-marketing.ro.