Portfoliu

Ultimele proiecte

Ferma Bărzani

Cu toții știm cât de greu se găsesc fructele sănătoase în zilele noastre. Din 2009, Ferma Bărzani creează oportunități de dezvoltare a micilor fermieri aducând pe piață produse proaspete și de înaltă calitate. Pentru că atât ei cât și noi ne dorim să se bucure cât mai multă lume de produsele lor atât de calitative, am creat site-ul www.rubenbudau.shop de unde cei interesați pot achiziționa diverși pomi și arbuști fructiferi.

CTC Funerare

CTC Funerare îți pun la dispoziție servicii complete chiar din primele momente. Am fost plăcut impresionați de dăruirea acestor oameni, astfel colaborarea cu CTC Funerare este o plăcere. În această colaborare, logo-ul CTC Funerare a fost realizat de unul dintre colegii noștri pasionați de graphic design, astfel încât munca acestor oameni să fie mai vizibilă, să poată fi de ajutor altora în cele mai grele momente ale vieții.

Photobooth La Minut

Evenimentele importante din viața noastră merită surprinse în imagini. Astfel, amintirile rămân vii, amintindu-ne mai ușor de momentele frumoase din viața noastră. Photobooth La Minut dispune de 5 cabine foto fresh cu care au încantat până acum zeci de clienți și încă mai urmează. Rezultatul colaborării cu Photobooth La Minut ne-a adus și nouă încântare prin designul de pe mașină pe care colegii noștri l-au creat cu multă pasiune și profesionalism.

MEFI.ro

Dacă îți dorești o organizare mai bună a firmei tale atunci cu siguranță mefi.ro este platforma pe care o cauți. Împărțită pe mai multe planuri, platforma mefi ajută zilnic numeroase firme ce își doresc o creștere mai rapidă, un management mai simplu și mai bun, o orientare mai bună către nevoile clienților cât și un profit mai mare. Membrii Creative Marketing au creat în acest sens designul unui e-book pentru a avea o experiență cât mai placută în lumea managementului.

iDROID Solution

iDROID Solution întâmpină clienții cu o experiență de peste 5 ani în domeniul gsm-ului, prestând servicii diverse și încercând să ofere soluții pentru orice problemă din acest domeniu. Prin serviciile prestate și-au propus să aducă ceea ce fac la un alt nivel, pentru astfel de servicii colegilor de la Creative Marketing fiindu-le foarte ușor sa realizeze designul pentru cărțile de vizită.

Faist Group

Faist este una dintre cele mai mari companii din Oradea aceasta fiind doar o locație din Europa. Din 1978, Faist oferă servicii diverse de înaltă calitate prin adaptarea mai multor tehnologii. In colaborarea noastră cu Faist am realizat designul unui poster cu anunț de angajare, reprezentând noi oportunități de angajare în Oradea.

Ești pregătit să începem?

Contactează-ne acum și împreună îți ducem afacerea la un alt nivel!